Geplaatst in Blog, Recepten

Zorg goed voor jezelf Smoothie!

♡︎Zorg goed voor jezelf smoothie! ♡︎

Nodig: 1 appel, 2 wortels, een stukje gember, een stukje kurkuma of poeder, 1 citroen, naar smaak beetje agavesiroop, 30- 50 ml. (kokos)water, zoveel als nodig voor een smoothly geheel .

Aan de slag: Doe alle ingrediënten in de blender of blend het met een staafmixer. Mix het goed fijn.
Giet het in een glas en drink het in kleine slokjes op, zodat je het als het ware eet, je hebt tenslotte behoorlijk wat in je glas zitten, wat je zonder blenden ook niet heel snel achterover kan slaan.

Belangrijk is dat het speeksel goed vermengd wordt met je smoothie, zodat je optimaal gebruik kan maken van de voedingsstoffen.

Heel Nederland zit thuis en het is van het grootste belang om gezond te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Je immuunsysteem een boost te geven dagelijks, zodat je het virus kan verslaan of er voor een ander kan zijn die ziek is geworden.

Of hopelijk blijf je gezond en kan je bijdragen vanuit jouw werk en kwaliteiten. Het kan ook dat je meer tijd en ontspanning kan ervaren wat jezelf en de anderen ten goede zal komen.

Zelfzorg is de basis van alles! Niet egoïstisch, maar de beste mogelijkheid om te kunnen geven. Vanuit je eigen overvloed.

Hmmm, maak elke dag een lekkere smoothie of neem extra groente en fruit, wissel goed af, dan krijg je alle voedingsstoffen het beste binnen.

Knuffel en liefs, ❤ Marjan

Meer gezonde smoothies: smoothiebowl, detox smoothie , ontbijt smoothies.

Advertentie

Auteur:

Mijn passie is schrijven over persoonlijke ontwikkeling. Via mijn blog wil ik jou inspireren tot een b(l)oeiend leven en je te ontwikkelen tot wie je in wezen bent, een prachtig, stralend mens! Het kost me geen moeite elke dag te bloggen, alleen heb ik een gezin, een baan en veel behoefte aan tijd zonder plan, dus doe ik het i.i.g. 1 x per maand. Je bent welkom op mijn site en ik hoor graag wat je ervan vindt. Mailtjes vind ik leuk: marjanzevenbergen@gmail.com

Een gedachte over “Zorg goed voor jezelf Smoothie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s